tirsdag 23. oktober 2012

Dagens utfordring!!!!

Ignite har en bruker på en nettside som heter easyfoundraising.com og som navnet sier så går denne siden ut på å samle inn penger til Ignite på en enkel måte.. og det er rett og slett genialt!! Hver gang du skal kjøpe noe fra nettet, alt fra klær til DVDer så kan du donere en viss prosent av summen du betaler for det du kjøper, til Ignite, uten å betale noe ekstra! Alt du trenger å gjøre er å gå via easyfoundraising sine sider og skrive inn ebay, amazon, lufthansa eller den siden du vil i søke feltet.. Så kommer du inn på den siden og kjøper det du hadde tenkt og uten at du trenger å tenke mer over det, så doneres automatisk noen prosenter av summen du betalte til Ignite. De fleste har sikkert gjettet dagens utfordring allerede.. nemlig å gå via easyfoundraising neste gang du handler noe online. (Det er nok ikke alle onlinebutikker som er linket opp med easyfoundraiser, men utrolig mange og det er da verdt et forsøk!!)

Men før du kan gjøre det, klikker du bare inn på linken her, og og registrer deg med e-mailadresse og navn.. det er alt.. enkelt og greit! Du får sikkert spørsmål om du vil installere find and remind i tillegg og det vil jeg absolutt anbefale, det er en bitteliten sak som viser øverst i nettleseren og hvis du for eksempel holder på med å bestille noe på lufthansa.com og har glemt at du kan gå via easyfoundraising, så kommer det opp en beskjed som "Denne siden er linket til easy foundraising, vil du at 2% av det du betaler skal doneres til Ignite?" Selvfølgelig vil du det, så da trykker du bare ja, ingenting mer. Kan det bli enklere?


Bildeforklaring til de som fortsatt skulle være i tvil..


1. Start med å trykke på denne linken HER..

2. Så trykker du på den grønne sign me up-knappen.


3. Så skriver du inn navn og e-mailadresse og trykker på proceed-knappen.





Har du noen spørsmål eller trenger ennå mer overtalelse til å hjelpe oss, så bare legg igjen en kommentar :) Legg gjerne igjen en kommentar hvis du blir med også, det varmer hjerter her i England!! :)

Og en siste ting, hvis du skal søke etter noe på nettet, ikke bruk Google eller lignende, søk via denne SIDEN. Da får Ignite litt penger for hvert søk!! Og fortvil ikke du får opp de samme linkene som hvis du hadde søkt via yahoo og bing (og google?)..

1 kommentar:

  1. hey have you heard of this guy :

    http://youtu.be/lSZeNK0TA80

    Good preacher.

    God bless :)

    SvarSlett